Friday, January 11, 2013

NF GLAM Family Day Part 1

Sape kate buat biznes ni is always busy? kami masih ada masa untuk family. 22-23 december hari tu CDM Fazi anjur kn Family day untuk team fazi. Ini 1st time buat even ramai tak dapat joint atas urusan lain tapi alhamdulillah feed back yang sangat memberangsangkan. Bak kata CDM Fazi ini yang pertama kali & akan ada lagi lepas2 ni. 

Family day kali ni buat di Legacy Hotel atau nama lama nya Le Paris Port Dickson as suggested by DDM Zurai. Adil lah kira PD ni tengah-tengah antara utara &selatan. Masa Family day  ni la kami dapat kenal semua pasangan biznes & anak-anak bermain bersama-sama. Memang happening sungguh.

Di sebab kan ramai yang tersangkut dengan jem sana sini so aktiviti petang tu di tunda ke pagi esok nya. Kira free and easy lah petang tu. kami decide main-main and rendam diri kat pool je lah. Lama tak merenang-renang ni.. apa lagi.. sila lah muntah layan gambar-gambar ye..


Ini Baby CDM anak Fazi yg ke 3. Sapa lagi cute? ekeke





Kemain seronok lagi ha..hehe




Mak and kakak saya pun joint sesama







View from our room tingkat 6


Masa malam dinner ucapan aluan dr CDM Fazi



 Tegelak tengok gambar ni. Gambar-gambar candid mr.husband. Tak ingat apa yang kakak saya buat masa ni.

My team members.


 Arman bagi taklimat untuk game malam tu




Acara rebut kerusi bermusic kanak-kanak






Ha yang ni acara rebut kerusi dewasa lelaki & lucky mr.husband menang..yeaa!

haha apesal lah saya dok nyanga2 org lain maintain je cun!

Taklimat game tiup tisu.. lawak lah game ni.Tapi seronok

Posing sekali lagi sebelum start game. Ini team members saya malam tu
 



 
Umakaiii bersungguh2 meniup sampai terkangkang-kangkang..apa yang penting KERJASAMAAA.lol

Semua orang pakat2 gelak je

Eka excited betul ha..


 
segala aksi ada.. bersilat ke hape tah ni


yeaa ha

Silap gaya ke silat gayong ke cak lempong belasah janji tisu jangan jatuh ke bawah.



Memasing cuakkk


eka penuh ekspresi muka serius betul..

Fuh..fuh.. kembong kemain pipi 
 
Yes kami dah sampai dulu

Yea kami menanggggg!


 
Penyampaian hadiah untuk acara gula-gula misteri. yea my sister dapat!


Nasib tak hujan uouls mak nyanyi tah hape-hape lah..Agnes monica kau! nasib lah korang..kahkahkah

Tak lepas peluang duet lagu mawi & m.nasir lagi tu




Sesi tukar-tukar hadiah
 



Group photo malam sebelum masuk tidur..ekeke. see mak ku sporting habis. mak happy waktu ni lah nak bagi mak rasa happy kan. 

Di Gree Leaders Group kami bukan sahaja di ajar berniaga menggunakan social media marketing tapi kami juga di ajar diberi peluang dan di bimbing dengan pelbagai lagi ilmu tentang kehidupan duniawi & ukhrawi. Wang bukan segala-galanya tapi dunia kini segala-galanya perlukan wang. Be part of us untuk nikmati nya bersama-sama kami.

okiess. Tunggu part 2 ye uouls banyak lagi akan saya update. Day 2 lagi kelakar & happening.. stay tune!


special thanks to our beloved CDM Fazi & our TEAM for this awesome event!
All picturres credit to lovely Mr.Hubby. Memang lawak gambar2 you, Terbaik!
With L0vE : Hanie

3 comments:

shahsszz said...

hahaha..kelakau la gambar2 ni..best2 terbaik :)

Hani Asmahani said...

shahsszz: Thanks to my dear hubby for the pictures. bestt. semua orang gelak terkekeh tgk gambar ni tau!

Anonymous said...

gambar lagi please

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails