Tuesday, January 15, 2013

# TESTIMONIAL -Wanita Berpantang

Just nak share another testimonial wanita perpantang dengan premium beautiful kepada semua readers saya. Credit to my biz partner Eta Ismail Blog yang share her happy customer testimonial ini.

The story begin...

Ni testimoni salah sorang customer ita...Kak Yati nama dia, salah sorang senior ita masa sekolah menengah dulu…before die email ita testimonial die, die siap sms2 ita dulu kate yg die happy sgt sebab terkejut baru 1 minggu pakai PB da nampak sangat perubahan kt body curve dia.

she’s even smaller than badan die mase first deliver….so i present you…. Sebelum tu nak cerita sikit la. kak yati ni asal nya kurus je tapi bila dah deliver sampai 3 orang mula la mengembang sana sini kan. Mana anak sorang dulu, xde la mengembang sangat bila dah masuk 2 dah start naik mendadak..walaupn control makan badan tetap naik kata dia. Lepas berpantang anak ke 3 ni kak yati start pakai Premium Beautiful [PB]..masa sarungkan PB Kak Yati masih lagi dalam tempoh berpantang tau..baru dapat 20 hari kalau  ak silap..semangat nak kurus balik kan... testimonial…





Tahniah Kak…ita really happy to hear that…yup…mesti boleh berjaya punye..dont worry…just a few kg to go.. You can do it!!!Go…Go…Go…!!! If you still curious to know how this thing work…insyallah sblm raya mesti da nmpak da perubahannya nanti..




With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails