Thursday, January 31, 2013

Your SUCCESS and HAPPINESS start with YOU!

Pembuka event untuk tahun 2013 syarikat telah mengadakan satu majlis penganugerahan buat SM/SSM  pada 20 January 2013, 2 petang bertempat di dewan PGRM, Kuala Lumpur. Event ini adalah untuk meraikan para usahawan yang mencapai tahap jualan RM20,000 Sales [SM] dan RM60,000 sales [SSM].

Seramai lebih dari 3,000 orang yang hadir meraikan para usahawan yang menerima award ini. Itu yang seronok nya buat business ni. Setiap kejayaan kita akan di rai dan di beri penghargaan oleh syarikat, mentor, rakan kongsi dan juga keluarga. Secara tak langsung kita rasa diri di hargai dan menjadi pembakar semangat kita untuk terus maju. Ini lah kejayaan pertama anda tapi tanpa kejayaan pertama tidak akan ada kejaya kedua ketiga dan seterus nya.

For this award 2 orang business partners saya naik pentas. Sepatut nya ada beberapa orang lagi yang akan sama-sama mereka berdua naik pentas, Tapi atas beberapa urusan yang tak dapat di elak kan mereka tak dapat hadir. Insyallah in next award.

Sebelum majlis start sempat berposing dalam dewan. Nasib Mr. Husband  ikut sama. kalau tak memang ku takde gambar lah. Time ni ku baru sampai a bit late rushing dari kenduri kawen di kuala pilah than hantar inlaw and auntie ke Petaling Jaya and patah balik ke Cheras, Kuala Lumpur.

Us dalam dewan. Nasib camera mr. husband ada flash gambar guna ipong ku gelam gulita.

Grand Opening by CEO


  Award start


Penerima Award untuk Senior Sales Manager Azie my Kak Yong [elders sister] Now she menunggu masa to become Diamond Sales manager and insya Allah will be on stage this coming June.

Seterus nya protege saya Bakal SSM Nurul Azilah iaitu anak didik SSM Azie. Seorang Guru, Isteri & Ibu.
more strory you can read HERE


CONGRATULATIONS to both of u atas penganugerahan ini. Jadikan kejayaan pertama ini sebagai satu permulaan langkah untuk kejayaan akan datang.

Sempat ku tanya apa perasan mereka nk naik pentas terima award. Saja nak bagi mereka rasa apa yang ku pernah rasa. Dedua cakap nebes kemain.. and at the same time rasa terharu sebab di hargai sampai macam ni. Kalah rasanya masa KONVO dulu. Kat depan stage penuh dengan cameraman sampai tak tau nak tengok yang mana satu. LoL

After memasing dah settle terima award its time kita berposing la kan. Mujur lah memang Mr. Husband jenis yang suka mengambil gambar cuma larat tak larat je la nak posing kan. so layanss beberapa gambar yang daku rasa comel...Haha comels katanya 


us with CDM Fazi. Orang lain posing sopan ku telebih makan nasi beryani kot. maaf kan lah daku 

 Us with CDM Razli Zain Husband CDM Hanis haizi. Sekali lagi ku yang over. LoL



NF Group with CDM Hanis Haizi. Kali ni ku nampak tak berapa over kan. ehemm dura sorry!

 Nurul & CDM Fazi





Last but not least si penulis


Success seems to be connected with action. Successful people keep moving. They makes mistakes, but they don't quit!

Stay Tune, more update soon.

With Love
hanie



With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails