Wednesday, February 13, 2013

Cara nak sihat, Cantik dan mendapat Posture badan idaman

Nak kongsi cerita masalah saya yang bila duduk suka sangat duduk membongkok macam C channel eh silap bentuk 'C'. Eh korang paham tak.. kira nya bila duduk bahu and perut kedepan pinggang ke belakang. Dan bila duduk lama-lama badan akan rasa sakit. Mula lah rasa nk suruh orang pijak-pijak, urut-urut belakang badan ni. Tapi masalah problem saya ni penggeli. orang baru nk pegang saya dah jerit-jerit macam nak kena penyepak.. sapa kenal saya dia tau lah..ekeke.

 Lebih kurang macam ni lah masalah bongkok bila lama-lama tak di jaga

Ha macam ni lah keadaan saya duduk di ofice sebelum menemui sollution nya. Kalau keje 8 jam sehari setahun macam mana lah tak sakit tulang temulang tu kan.



Kemain lah busy nya saya waktu ni. masa ni memang super busy projek on going melambak tapi saya yang berjiwa kental tak kisah lah keje sampai 11 malam pun.


Ok nak cerita nya yang after saya pakai premium beautiful yang asalnya nak bantu untuk selesaikan masalah hormon saya yang kacau bilau tu sekali posture badan saya jadi tegak. No more back pain yang menyakit kan itu. Kalau dulu duduk lama sikit mula lah rasa nak tercabut pinggang ku ini.

Part paling best Waist Nipper premium beautiful. Sebab ia nya ada pengiktirafan dari pakat tulang belakang dari canada. Waist nipper ni terdiri dari 7 tetulang memori yang rekabentuknya sesuai untuk susuk tubuh manusia.



Ini gambar sebelum vs selepas ada improvement tak?

 duduk dengan agak membongkok walaupun cuba menegakkan nya.

 Maafkan dia yang dah macam maskot tu pulak. No confident at all.

 In just 1 month wearing 



After about 1 year during our Vietnam Trip last year. Automatic posture badan jadi tegak. Alhamdulillah. Lompat bintang..

Saya ada terbaca entry dari fatin liyana the top blogger yang dia pakai premium beautiful untuk betul kan posture badan nya. Fatin Liyana bakal Doctor yang comel dan cute ni kata "Memang menambahkan konfiden serta rasa sihat. Bila aku pakai white coat nampak terletak je. Kawan-kawan pon ada tegur, asal semangat sangat dengar lecture walaupun menguap wakaka. Hebat kan? Waist nipper tu automaticly dia macam tegakkan posture badan aku, even aku try to bend/bongkok, jadi susah. In fact, bila aku bongkokkan badan, rasa sakit dan tak selesa. Yang penting sekarang insyaallah tulang belakang dah in correct position, blood flow semua lancar dan semoga dihindarkan dari segala penyakit! " sumber dari Blog Fatin Liyana


Gambar dari blog fatin liyana dan di combine kan menjadi seperti di atas.

Berminat untuk FREE TRIAL/DEMO or more about this contact me
Hanie
019-7311 798


With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails