Saturday, February 9, 2013

Johor, Melaka, Kuala Lumpur Premium Beautiful expert


Baru-baru ni ramai yang review entry ini. Mesti ramai mommy to be atau wanita mengandung mencari-cari the best things untuk di guna kan semasa proses bersalin.



Tahukan korang Premium Beautiful adalah antara yang wajib ada. Sangat worth bukan sahaja boleh pakai waktu hari biasa tapi ketika proses berpantang. Mesti ada yang fikir eh PREMIUM BEAUTIFUL ni kan korset mesti susah nak pakai.. mesti ketat.. sakit lah nanti. Bagi yang nak breast feed pun rasa susah. Itu TIDAK betul.

Ini jawapan nya. CLICK pada gambar untuk proses tumbesaran nya. later saya cerita kan pula pengalaman ibu breast feed yang pakai Premium Beautiful ni ya.





Maaf kualiti gambar tidak memberangsang kan [cuba tgk kat sini]

Untuk pengetahuan umum PREMIUM BEAUTIFUL ni ada saiz dan sebelum kita tentukan saiz nya kita perlulah ukur badan si pemakai terlebih dahulu. PREMIUM BEAUTIFUL ni sekali kita beli boleh pakai sampai bila-bila, worth in every cents you pay. We provide Lifetime warranty (services FOC) maintenance for whole life. 

Untuk wanita yang dalam pantang amat lah di galak kan mengguna kan PREMIUM BEAUTIFUL. Tak kira sama ada anda bersalin secara normal atau pembedahan. Boleh baca selanjut nya di entry ini.

Eventhough saya tak pernah mengandung or beranak lagi, saya selalu dengar a lot of complain on how women especially whine about their 'pantang' period. One, because of the food restriction...how can you survive without good food kan!..ouchhh....two, is how they're suffering with their bengkung yang panjang nya bermeter-meter dan kena lilit bahagian atas perut hingga ke punggung.




Ramai kawan-kawan yang dah bersalin bagitahu bengkung traditional leceh nak pakai kena ada orang tolong pakaikan kalau tak ia akan longgar dan paling seksa dia kata masa nak pergi toilet. saya pun masih ingat masa emak tengah berpantangkan adik bongsu saya, masa tu saya darjah 4, mak berpantang sendirian di rumah. So anak-anak yang dah besar and boleh di harap membantu saya & kakak lah masa tu. Saya ingat bila mak nak pakai bengkung mak akan mintak saya pegang tegang-tegang dan mak akan lilit-lilit. panjang sungguh kain tu. Masa tu saya tak faham kenapa mak buat macam tu.ehee ;)

Bagi yang sudah memiliki set PREMIUM BEAUTIFUL tetapi sebab perut masih buncit dan menyebab kan bengkung [Waist Nipper] anda tidak muat boleh cuba kaedah ini. 












Kretif kan beliau, ehsan & dengan kebenaran dari pemilik blog Kak Rahayu Rashid


Zaman moden sekarang, mesti ramai yang malas nak berbungkung panjang-panjang masa dalam pantang kan? Macam-macam alasan dicari nak elak pakai bengkung. Sekarang kita ada alternatif lain yang boleh di kategori kan sebagai bengkung moden which is PREMIUM BEAUTIFUL. Fungsinya sama macam berbengkung biasa but kita ada extra faedah yang kita dapat. Antara kehebatan utama bila pakai Premium Beautiful korset masa dalam pantang ni ialah boleh mengempiskan perut, mengecutkan rahim yang bengkak dan merapatkan vagina yang telah regang dan longgar.


Pada yang BERMINAT untuk mendapat kan set PREMIUM BEAUTIFUL anda atau mahu keterangan lebih lanjut hubungi agent under my wing.

JOHOR Premium Beautiful Agent
Atie-017-710 7936 [ Area Pasir Gudang, Masai, Bandar Seri Alam]

Umie Ramli -016-752 7403 [ Area Bandar Seri Alam, Batu Pahat, Yong Peng, Larkin]

Dayah Juliana -017-477 8014 [Area: Taman Molek, Taman Daya, Tebrau ]

Eja -012-738c5931 [Area: Johor Jaya, Kluang, Ayer Hitam  ]

Eha-019-734 6465 [Area: Kempas, Bandar Baru Uda, Perling, Tampoi, Nusajaya, Skudai  ]

JOHOR & MELAKA /SELATAN Premium Beautiful Agent
Azie-016-717 0351 [Area: Tangkak, Muar, Segamat & Melaka  ]

Nurul -017-633 2195 [Area: Ayer Keroh, Alor Gajah, Jasin  ]

Kuala Lumpur/CENTRAL Premium Beautiful Agent
Baiti-012-265 4024 [ Area Central Market, Gombak, wangsa Maju, Taman Melati]

Yaya- 019-544 7296 [Area Damansara Utama, TTDI, Damasara uptown, Kota Damansara]

Aini-017- 347 6055 [Area Bangsar, PJ, Klang]


Sabah/Sandakan Premium Beautiful Agent
Ely-017-347 0400 

or your truly
Hanie
019-7311 798
 hanie_smiles@yahoo.com 

[RUNDING CARA & DEMONSTRASI JUGA DISEDIAKAN]


With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails