Thursday, February 7, 2013

Ketika Cinta bertasbih 1st anniversary!

04.02.2012- 04.02.2013 masihi dan 11 Rabiulawwal 1433- 11 Rabiulawwal 1434 hijri genap lah setahun usia perkahwinan kami.  Alhamdulillah setahun kami penuh memori. sekejap je setahun sudah berlalu kan. Syukur Ya Allah temukan kami. Sesungguh nya kau satukan kami untuk saling lengkap melengkapi. 

Eh rasa saya tak ada upload gambar wedding kat sini sangat kot. Al-maklum lah nak buat perkasam kata nya, harus lah tunggu bertahun..ekeke.. so now dah jadi perkasam jadi sila pastikan tahap kepantasan internet anda berkuasa kuda belang supaya semua gambar di lihat secara terang dan jelas..dan daku di lihat sangat comel. owh pitam ada orang perasan. Lol 

Allah temukan kami lalu dengan izin nya kami di satukan. Baru beberapa minit menjadi suami isteri

Firman Allah S.W.T. “Maha suci Allah yang menjadikan kejadian semua berpasangan dari sesuatu yang tumbuh di bumi, dari mereka (manusia) dan dari sesuatu yang mereka tiada mengetahui.” (Yaasin: 36)

Terima kasih suami terima ku seadanya walaupun inai di jari comot.ekeke


Malu-malu cat maklum lah ramai sangat cameraman rasa macam retis pulak.


Cumel tak kad kawen kami? last minit punya keje tapi terpantas siap. within 3-4 hari je siap. Preparation kelams kabut but alhamdulillah semua berjalan lancar.


Sesi tunjuk nasi, eh silap makan beradap ke makan berdamai ku kurang pasti istilah apa nak guna.. ;)

During out door photo shoot. Hasil setelah beberapa kali praktis. ku kan kaku 

Bercanda dalam ladang gandum katanya 


Keluarga ku. Kekuatan ku




 Mereka yang meraikan. Thanks alots all!

Candid! The happy pengantin. 

last but not least

My dear lovely husband! 

You are real perfect … every single day is really a blessed day with you. Thank you for your love, inspiration and support. You are a blessing and I thank Allah because He gave me you! My warmest wishes for you and I will always love you forever .. I just want to take the time to thank you for all the great memories of the past year & let you know that I am looking forward more great years for us to come to celebrate together!" Happy 1st wedding anniversary Sayang!


Entry tertunggak yang penuh gambar. Maap lah setahun baru share kat sini kan. Eh tapi kan pernah dengar tak orang kata better late than never.. Ada yang marah ingat saya nak peram sampai keluar orang ketiga baru nak publish..Oopsss tak lah uouls kan ku dah lunas kan hutang ku ni.. Hurrmm setakat hari ini belums ada rezeki kami lagi.. Sila tadah tangan and tolong doa kami di kurniakan zuriat yang soleh & solehah.. 


Till than, Tunggu entry honeymoon kami yang ditaja sepenuh nya tu ya.. stay tune! 

With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails