Tuesday, February 19, 2013

Kisah Bayi di lambung


Korang dua tiga hari ni ada kes pembantu rumah yang mental melambung dan mehempas kan bayi yang berusia empat bulan. Nasib baik majikan pembantu rumah tersebut ada pasang CCTV dan boleh connect di handphone so apa yang berlaku dapat di pantau.

Mujur juga lah ada kecanggihan teknologi seumpama ini. Kalau tidak tak tahu lah apa nasib bayi ini. Nauzubillah. Mesti ramai rasa fobia nak tinggalkan anak-anak untuk keluar bekerja kan. Lebih-lebih lagi bayi yang masih kecil.

Bayangkan lah baby comel macam ni harus tak nk berenggang kalau boleh kan. Geramm rasa nak gigit.. Kalau boleh nak dia sentiasa ada depan mata.


Full story boleh tengok dalam kosmo online ni

Anak adalah anugerah dan tanggungjawab kita, bagi ibu bapa semamang nya kita nak kan yang terbaik buat anak-anak kita. Saya tengok video ni memang tak berani tengok sampai habis. Tak sampai hati..mengalir air mata ni. Ya Allah lindungi lah kami dari perbuatan orang-orang seumpama ini.


Semoga adik Mohd Harez tiada sebarang gangguan & sentiasa dalam lindungan yang maha esa.


"Jadilah Anak Yang Baik Sebelum Menjadi Orang Tua Yang Baik"



 With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails