Wednesday, February 13, 2013

Meatball IKEA jadi igauan ku

Korang meh segar-segar kan mata tu.. saja nak goda korang pepagi ni. Saya lately ni kemaruk dengan meatball ikea.. Last 2 week berturut-turut saya mengulang IKEA semata-mata nak makan MEATBALL ni tau. Sampai sms mr.hubby ajak dia ke IKEA nak makan MEATBALL. Siap kata jomss kita ke ikea tak puas lagi la makan meatball, petang nanti after works kita dinner MEATBALL IKEA eh. Tak puas katanya padahal malas masak..ekeke, Nasib lah Mr. hubby layanns.


1st day meatball secara single waktu ni sambil personal coaching new business partner.


The next day nya hamek semua nak di order. Penuh. Paling haven tak ramai orang so senang sangat nak cari tempat nak order pun tak perlu nk beratur panjang.

Ada tiga pilihan mana idaman anda?

This week ku rajin sikit. Balik kepangkuan jalan so aktiviti memasak seperti biasa. Alah masak yang simple-simple je pun. Eh sepanjang cuti CNY ni saya masak special tau. Nanti saya share resepi ye. Semalam 1st time try buat pizza sendiri. Ehemm boleh tutup pizza macam ni sebab kami decide nk buat sendiri if teringin makan pizza nanti.ekeke. Puas hati katanya buat sendiri.Kita tengok nanti ye ke..hahaha

Dan kami sedang dalam usaha nak mencuba resepi buat meatball ikea ni sendiri di rumah. nanti kan kemunculan nya di blog ni..ehee.. Dah macam rancangan memasak pulak kan. Maaf kan lah daku ;)

till than,
With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails