Monday, March 11, 2013

Langkah-langkah sebelum, semasa dan selepas anda memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Ada yang email, sms saya kata tak jumpa cara nak ukur cara nak pakai dan cara nak basuh. So saya re post entry lama dengan menggabungkan kesemua nya dalam satu entry bagi memudah kan anda semua. Sila Hopefully entry ni dapat membantu uouls.

CARA MENGUKUR BADAN SEBELUM PENENTUAN SAIZ PREMIUM BEAUTIFUL

Terdapat 4 bahagian badan yang perlu di ukur. Setiap ukuran adalah dalam sentimeter [CM]

1. Bust [Puncak Dada]
2. Underbust [Bawah Dada]
3. Waist [Pinggang]
4. Hips [Puncak Punggung]


Step 1


Step 2



 Step 3
(Teknik lurus kan tangan &ukuran Pinggang adalah yg selari dengan siku)


Step 4


Ukuran semua adalah di dalam CM dan perlu di ingat kan ukuran perlulah di ambil oleh ORANG LAIN maksudnya JANGAN diri sendiri mengukur badan sendiri. Sebab akan menjejaskan ukuran dam mempengaruhi pengiraan saiz. Saiz yang betul adalah penting demi mendapat impact yang berkesan.

Dah Dapat ukuran SMS/Email me details mengikut step di atas.


Pada yang malas nk ukur sendiri send Email/SMS to me nama, Contact no, Tempat tinggal/ tempat untuk jumpa & available date. Saya tolong anda ukur dan kira kan. Kita sihat, Cantik sama-sama ;)


CARA MENYARUNG/ PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL SET ANDA


Bagaimana cara nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL?Meh sini saya buat tutorial bedasarkan pengalaman dan pengetahuan yang saya.




cara pakai Long Bra

1. Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
2. Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Rendahkan badan ke hadapan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam bra cup.
4. Laraskan tali bra & kemaskan cawan bra supaya mendapat kedudukan yang selesa.
5. Perbetulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.



cara pakai Waist Nipper

1. Pastikan Tali2 yg dibelakang berkedudukan di tulang belakang kita.bagi memudah kan pemakaian 'batu permata' berada agak2 ditengah badan (bahagian atas). Ikut keadaan, ada sesetengah yang mmg batu tu berada di tengah2 badan ada yang ketepi sikit.

2. Pasang kesemua cangkukPerbetulkan kedudukannya (position cangkuk memang di tepi badan).


3. Pegang kedua-dua hujung tali,tahan nafas & laras kn tali dengan menarik tali kehadapan dan cangkuk kan ia .Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.(membawa kesan pinggang meramping)




cara pakai Long Girdle

1. Sarungkan Girdle seperti anda memakai seluar biasa.
2. Sarung kan secara perlahan2..jika tidak boleh masuk sampai keatas tarik sikit2 jahitan yg berada di kelengkang girder tu. Tarik sikit2 sehingga betul2 selesa.
3. Bila girder dah berada dalam kedudukan kemas,Tarik lebihan lemak ke atas agar ia membentuk punggung anda.
4. Perbetulkan kedudukan keseluruhan sehingga anda merasa selesa.


Pemakaian Set PREMIUM BEAUTIFUL yang betul mampu mempercepatkan proses pembentukan posture badan yang anda inginkan disampingkan menjimatkan masa pemakaian.

Pemakaian set  PREMIUM BEAUTIFUL   ni selama 8 jam boleh membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, badan menjadi lebih sihat dan menarik. Ianya juga boleh memberikan kesan serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat kurus.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL












For FREE trial, consultation or special offer(s).
Contact Me Now!
019-7311 798
With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails