Monday, April 29, 2013

Premium Beautiful Offer: Murah & Berbaloi

Hot deal. Special offer for 1st 10 persons only!

Dengan belian 1 set atau lebih premium beautiful dengan premium beautiful by hanie asmahani anda akan menikmati harga ISTIMEWA dengan mendapat PERCUMA

1 kotal BB Plus kollagen + 1 Botol PB wash and free gift worth RM300++




Sangat berbaloi untuk anda laburkan sedikit wang anda untuk memiliki SUPERBRAND korset premium beautiful ni! Dengan pemakaian yang konsisten, cara yang betul dan saiz yang betul pasti tidak sia-sia.


Premium beautiful di reka special untuk membantu masalah wanita 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Matlamat utama membaiki dan melindungi fungsi dalaman dan luaran wanita.



Keyakinan diri bertambah baik dengan pemakaian premium beautiful. Yang kecil bertambah cantik dan berlekuk, yang bersaiz besar cantik terletak dan exclusive yang penting shape tu ada.






More confident with premium beautiful.

Offer ini untuk belian secara Cash/cc.

Hanie juga menerima pembayaran secara ansuran serendah rm58/sebulan.

Berminat boleh contact
hanie
019-7311 798
Hanie_smiles@yahoo.com

- Posted using BlogPress from my iPhone

Monday, April 15, 2013

Kisah Lelaki dan Jadual Penerbangannya


Terpanggil nak share artikel ini selepas membacanya. ok korang selamat membaca ye.

Seorang lelaki mengejar penerbangannya, saat tiba di lapangan terbang, penerbangannya terpaksa dilewatkan kerana kerosakan pada bahagian tertentu. Tetapi dia tidak marah. Katanya, "Bagus!"

Maka orang di sekelilingnya hairan. Bukankah sepatutnya lelaki itu marah.
"Mereka mengambil berat akan keselamatan kita. Bukankah ia bagus?"

"Tetapi.. sukarlah untuk kita mendapatkan penerbangan berikutnya. Kerana kita terpaksa menunggu dengan begitu lama. Sedangkan sekarang kita sedang mengejar masa!"

"Bagus!"


Dan orang di sekelilingnya bertambah hairan.

"Kenapa bagus?".

"Kerana saya dan semua orang dapat bersantai-santai terlebih dahulu. Cuaca di luar sana sangat tidak menyenangkan. Sedangkan kita di sini berada dalam keadaan nyaman dan selesa. Terdapat beberapa buah kusyen empuk di hujung kaunter. Terdapat makanan dan kopi panas di kafeteria. Jadi saya akan memanfaatkan peluang ini, kerana saya sering tidak cukup masa selama ini. Sekarang saya dapat membaca majalah kegemaran saya terlebih dahulu.

" Dan orang sekelilingnya merasa kagum dengan lelaki itu. Seraya berkata, "Hebat!"


Itulah dia. Tabiatnya yang positif akan mempengaruhi kelakuan, kata-kata dan pastinya keputusan. Ia memberitahu dunia bahawa sikap positif penting dalam kehidupan. Apa sekali pun tujuan kita, fikir positif. Sentiasa positif dan optimis! 

Saya tertarik dengan kata-kata Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhari yang terdapat dalam sebuah buku motivasi "Menuju Kejayaan."

"Saya ini kata orang Kedah, lebai kodok bukan lebai pondok. Tapi saya tahu hal-hal asas. Kalau mahu, saya terus minta dari Tuhan. Tuhan beri manusia akal dan fikiran. Kalau hendak pakai baju biarlah padan dengan badan. Jangan jadikan agama hanya satu tempat untuk kita bergantung apabila kita susah." 

Artikel dari iluvislam.com

With L0vE : Hanie

Thursday, April 4, 2013

Night for Diamond

Booked the date now. join us Diamond Night, MIECC Mines Seri Kembangan. 22 June 2013.

 

Diamond Night at MIECC. All are invited. Get your ticket now. Semua dijemput hadir.


 

contact me 
Hanie 019-7311 798 
hanie_smiles@yahoo.com 

With L0vE : Hanie

Monday, April 1, 2013

Final call for SHANGHAI free trip!

As uouls know our business trip ada 3 kali setahun and for this year our 1st FREE trip is Shanghai!
Ku teruja bila google about shanghai baru tau yang Shanghai adalah bandar termoden dan terbesar di China yang terletak di tepi delta Changjiang.
Perkembangan kota ini telah menjadikannya pusat ekonomi, perdagangan, kewangan dan komunikasi terpenting China.
Shanghai juga merupakan salah
satu pelabuhan tersibuk di dunia




Shanghai Huangpu River & Cruising
Owh sungguh lah seronok bila dapat menikmati angin malam atas cruise mengelilingi bandar shanghai bersama kawan-kawan & husband. Mesti happening :)




Ok ni antara tempat shopping yang best dekat Shanghai iaitu
Xintiandi the Romantic shopping setting. Romantic gitu kan!
Kalau pergi melancong tak sah kan kalau tak bershopping. Kami GLAMpreneur memang masa trip aktiviti terpaling wajib melontar peluru di shopping mall. Ada yang siap sanggup tahan lapar sebab nak spend masa lama untuk shopping. Lol




The other side view. cuba bayangkan lepas kita shopping lepak-lepak minum-minum santai-santai melepaskan penat. Tengok building dia cantik classic and look like english style kan.




Salah satu muzium di shanghai. Sambil-sambil tu boleh belajar sejarah negara China di sini :)




Yang ni menara oriential pearl tv. Tower ni very unic and cantik sangat kan. Lagi-lagi view malam hari.
Teringat my 1st trip to Hong Kong dulu. Serius blur tapi sangat seronok. Kali ni nnak bawa lagi ramai kawan-kawan.
Jomss korang kita meriahkan flight GLAMpreneurs and yang pasti lepas tu mesti da yang addict nak joint our next and next trip!
Wanna joint us and to know how you will get this chances for FREE

contact me
Hanie
010-7311 798

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails