Monday, April 1, 2013

Final call for SHANGHAI free trip!

As uouls know our business trip ada 3 kali setahun and for this year our 1st FREE trip is Shanghai!
Ku teruja bila google about shanghai baru tau yang Shanghai adalah bandar termoden dan terbesar di China yang terletak di tepi delta Changjiang.
Perkembangan kota ini telah menjadikannya pusat ekonomi, perdagangan, kewangan dan komunikasi terpenting China.
Shanghai juga merupakan salah
satu pelabuhan tersibuk di dunia




Shanghai Huangpu River & Cruising
Owh sungguh lah seronok bila dapat menikmati angin malam atas cruise mengelilingi bandar shanghai bersama kawan-kawan & husband. Mesti happening :)




Ok ni antara tempat shopping yang best dekat Shanghai iaitu
Xintiandi the Romantic shopping setting. Romantic gitu kan!
Kalau pergi melancong tak sah kan kalau tak bershopping. Kami GLAMpreneur memang masa trip aktiviti terpaling wajib melontar peluru di shopping mall. Ada yang siap sanggup tahan lapar sebab nak spend masa lama untuk shopping. Lol




The other side view. cuba bayangkan lepas kita shopping lepak-lepak minum-minum santai-santai melepaskan penat. Tengok building dia cantik classic and look like english style kan.




Salah satu muzium di shanghai. Sambil-sambil tu boleh belajar sejarah negara China di sini :)




Yang ni menara oriential pearl tv. Tower ni very unic and cantik sangat kan. Lagi-lagi view malam hari.
Teringat my 1st trip to Hong Kong dulu. Serius blur tapi sangat seronok. Kali ni nnak bawa lagi ramai kawan-kawan.
Jomss korang kita meriahkan flight GLAMpreneurs and yang pasti lepas tu mesti da yang addict nak joint our next and next trip!
Wanna joint us and to know how you will get this chances for FREE

contact me
Hanie
010-7311 798

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails