Monday, July 15, 2013

Project Duit Raya & Lepas Raya



Mungkin ada yang memikirkan cara bagaimana nak tambah pendapatan lebih-lebih lagi bila raya menjelang tiba. Bukan kata kita lebih memikirkan keseronokan nak sambut hari raya semata-mata. Umum nya semua orang akan lakukan the best untuk sambut kedatangan aidilfitri. Dengan persiapan baju raya, rumah raya, kueh raya, duit raya etc. Tak salah pun kita berusaha untuk menjadi kaya. Yang penting sumber nya halal.

Bulan puasa, masa ni la orang cari lubuk nak buat duit. Untuk persediaan Hari Lebaran yang meriah untuk keluarga. Kalau company advance kan gaji, alhamdulillah lah ada extra duit buat belanja. Tapi lepas Raya, bulan September tak perlu ikat perut. InsyaAllah income business masa tu dah RM2,500.

Kalau nak nikmati hari raya yang lebih bermakna bersama family tahun ni. Modal business flexible. Terpulang kepada kemampuan masing-masing. Kami akan guide anda step by step.
PERCUMA training class.

Cawangan di serata Malaysia:-

GLAM TTDI 
GLAM Johor 
GLAM Terengganu 
GLAM Penang 
GLAM Kelantan 
GLAM Labuan

Selain dari itu beruntung sesiapa yang mula kan business starting from this month berpeluang bersama-sama kami ke FOC Trip to Gold Coast Australia

Berminat menyertai TEAM kami
Contact me
Hanie
019-7311 798

# Mari kita tingkatkan amalan kita di bulan puasa ini.

With L0vE : Hanie

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails