Friday, February 1, 2013

Ku tahu ku ada mu TUHAN

For the 1st time dengar lagu ni rasa macam pandai jugak Najwa ni buat lagu. Sedap pulak tu. Padahal kau tu hanie memang minat suara Najwa Latif start dari terbaca kat blog cik epal sampai sekarang kan. Dari situ dok layan video dia kat youtube. Tah la rasa si Najwa ni such as potential singer muda tapi talented. Haha korang jangan lah kata itu semua  poyooos sebab minat budak sekolah. Cute kan daku ni.LoL



Lagi buat daku suka lagu baru dia ni sebab dok follow cerita Setia hujung Nyawa drama slot akasia TV3 kan.. Lagu ni jadi lagu tema. Pada hal ku tak follow pun cerita tu masa mula-mula dek kerana di pengaruhi sepupu sepapat ku cakap best and etc lalu apa lagi layan kat dailymontion la and now dah tersangkut. Haih pening Mr. Husband haritu demam adam hawa. Ala suka-suka kan ;)



#if tak boleh bukak tengok kat SINI


Merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniakan di dunia
Kau berikan ku kekuatan
Tuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan
Kerna kau yang satu
Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu
Kerna kau yang satu
Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu
Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu
ku merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan


Song Adamu by Najwa Latif

 Jumpa lagi!
With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails