Wednesday, February 27, 2013

Bio Velocity Sleep Mate | Kearah kehidupan yang lebih berkualiti

Baru-baru ni ramai kawan-kawan cerita mengenai produk terbaru syarikat iaitu Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Ada yang inform saya kawan dia ada masalah maigrain yang sangat teruk. Perlu makan ubat setiap pagi if not memang kepala nak pecah tak boleh buat pa. After guna Bio Velocity ni selama 3 hari badan terus segar dan ringan. Dia kata after 3 hari dia cuba tak makan ubat. Alhamdulillah dengan izin allah hari ni dah masuk hari yang ke 7 tanpa ubat. Dia yang beritahu saya dan yakin Bio Velocity ni boleh membantu ramai orang untuk dapat kehidupan yang lebih sihat dan berkualiti.

Bio Velocity Sleep mate


Ok saya terang kan serba sedikit mengenai bio velocity sleepmate ni boleh di jadikan pelapik tilam, selimur, bantal yang mampu memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate.

BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Ia juga boleh melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik,melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.
Antara kelebihan bio Velocity

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

More info boleh baca disini

Antara testimonial untuk di kongsi
Penerangan dan video mengenai Bio Velocity Sleep Mate


Saya sedang usaha untuk membantu makcik-makcik saya yang kurang sihat. semoga usaha saya di berkati dan besar harapan saya mereka sihat dan mampu menjalankan aktiviti seharian dengan lebih mudah. Insha Allah saya akan kongsi disini tidak lama lagi.


Kita berusaha dan keberhasilan atas izin yang maha esa . Semoga kita sama-sama dapat menambah nilai kehidupan kita dan orang-orang di sekeliling kita.


HARGA  PROMOSI 

CASH/CC/RHB EASY
RM 1,288.00
+
Free Gift

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh contact saya
Hanie
019-7311 798

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails