Monday, March 11, 2013

Langkah-langkah sebelum, semasa dan selepas anda memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Ada yang email, sms saya kata tak jumpa cara nak ukur cara nak pakai dan cara nak basuh. So saya re post entry lama dengan menggabungkan kesemua nya dalam satu entry bagi memudah kan anda semua. Sila Hopefully entry ni dapat membantu uouls.

CARA MENGUKUR BADAN SEBELUM PENENTUAN SAIZ PREMIUM BEAUTIFUL

Terdapat 4 bahagian badan yang perlu di ukur. Setiap ukuran adalah dalam sentimeter [CM]

1. Bust [Puncak Dada]
2. Underbust [Bawah Dada]
3. Waist [Pinggang]
4. Hips [Puncak Punggung]


Step 1


Step 2



 Step 3
(Teknik lurus kan tangan &ukuran Pinggang adalah yg selari dengan siku)


Step 4


Ukuran semua adalah di dalam CM dan perlu di ingat kan ukuran perlulah di ambil oleh ORANG LAIN maksudnya JANGAN diri sendiri mengukur badan sendiri. Sebab akan menjejaskan ukuran dam mempengaruhi pengiraan saiz. Saiz yang betul adalah penting demi mendapat impact yang berkesan.

Dah Dapat ukuran SMS/Email me details mengikut step di atas.


Pada yang malas nk ukur sendiri send Email/SMS to me nama, Contact no, Tempat tinggal/ tempat untuk jumpa & available date. Saya tolong anda ukur dan kira kan. Kita sihat, Cantik sama-sama ;)


CARA MENYARUNG/ PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL SET ANDA


Bagaimana cara nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL?Meh sini saya buat tutorial bedasarkan pengalaman dan pengetahuan yang saya.




cara pakai Long Bra

1. Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
2. Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Rendahkan badan ke hadapan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam bra cup.
4. Laraskan tali bra & kemaskan cawan bra supaya mendapat kedudukan yang selesa.
5. Perbetulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.



cara pakai Waist Nipper

1. Pastikan Tali2 yg dibelakang berkedudukan di tulang belakang kita.bagi memudah kan pemakaian 'batu permata' berada agak2 ditengah badan (bahagian atas). Ikut keadaan, ada sesetengah yang mmg batu tu berada di tengah2 badan ada yang ketepi sikit.

2. Pasang kesemua cangkukPerbetulkan kedudukannya (position cangkuk memang di tepi badan).


3. Pegang kedua-dua hujung tali,tahan nafas & laras kn tali dengan menarik tali kehadapan dan cangkuk kan ia .Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.(membawa kesan pinggang meramping)




cara pakai Long Girdle

1. Sarungkan Girdle seperti anda memakai seluar biasa.
2. Sarung kan secara perlahan2..jika tidak boleh masuk sampai keatas tarik sikit2 jahitan yg berada di kelengkang girder tu. Tarik sikit2 sehingga betul2 selesa.
3. Bila girder dah berada dalam kedudukan kemas,Tarik lebihan lemak ke atas agar ia membentuk punggung anda.
4. Perbetulkan kedudukan keseluruhan sehingga anda merasa selesa.


Pemakaian Set PREMIUM BEAUTIFUL yang betul mampu mempercepatkan proses pembentukan posture badan yang anda inginkan disampingkan menjimatkan masa pemakaian.

Pemakaian set  PREMIUM BEAUTIFUL   ni selama 8 jam boleh membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, badan menjadi lebih sihat dan menarik. Ianya juga boleh memberikan kesan serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat kurus.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL












For FREE trial, consultation or special offer(s).
Contact Me Now!
019-7311 798
With L0vE : Hanie

TIDUR yang berkualiti menceria kan kehidupan ANDA


RAMAI di kalangan mereka yang bekerjaya dilihat tidak begitu mementingkan soal tidur. Ini mungkin kerana mereka tidak tahu bahawa tidur yang mencukupi dan berkualiti akan membuatkan kita lebih bertenaga dan ceria untuk memulakan hari yang baik.  -Petikan dari Utusan Malaysia Online

Berbantalkan Keyboard 

Sesetengah orang ada mengalami masalah untuk tidur mungkin mereka banyak memikir kan sesuatu sehingga waktu tidur pun masih berfikiran dan menyebab kan otak tidak berehat. Akibatnya bangun dari tidur badan terasa letih dan mengantuk even baru bangun tidur. Dalam kehidupan zaman sekarang amat susah untuk mendapat tidur yang benar-benar berkualiti kerana  masing-masing sibuk bekerja demi memenuhi keperluan kehidupan dan telah mengabaikan kepentingan waktu tidur.

Setiap individu dinasihatkan mendapatkan tidur serta rehat yang secukupnya iaitu antara tujuh hingga sembilan jam sehari. Menurut Pakar Terapi Hipnotik, Julian Leicester, tidur juga seharusnya diseimbangkan agar badan dan minda tidak mempunyai tekanan. -Petikan dari Utusan Malaysia


Kesibukan bekerja sehingga menggangu tidur

Penting untuk manusia mendapat TIDUR yang berkualiti atau di panggil Deep Sleep ni. Antara kebaikan nya:-

1. Semua sel badan akan diperbaharui dan diaktifkan.
2. Kegiatan otak seperti mengawal emosi, proses membuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan.
3. Menguatkan minda dan tahap kesedaran
4. Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
5. Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur.
6. Menggalakkan pembaharuan sel kulit, meningkatkan kecantikan kulit
7. Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
8. Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga.
9. Untuk kesihatan mental, meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak. 

Dengan teknologi yang semakin berkembang, para saintis telah membuat kajian dan mencipta satu produk yang dapat membantu kita semua bagi mendapatkan tidur yang berkualiti. Maka terhasillah BIO VELOCITY SLEEP MATE.

 Boleh di jadikan pelapik tilam/selimut/bantal


BAGAIMANA BIO VELOCITY SLEEP MATE MEMBANTU ANDA SEMASA TIDUR

1. Menggalakkan peredaran darah dan memperkuatkan fungsi jantung
2. Meningkatkan kadar kandungan oksigen dalam darah, mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Meningkatkan kadar metabolisma
4. Meningkatkan sistem imunisasi
5. Meningkatkan keupayaan penyembuhan sel
6. Meningkatkan aura tubuh manusia dan kecergasan, melegakan kepenatan dan lebih bersemangat.
7. Menstabilkan emosi dan menghilangkan tekanan
8. Mengurangkan kesan negatif radiasi elektromagnet.


TEKNOLOGI PRODUK BIO VELOCITY Teknologi BV (bio velocity) ialah dengan menggunakan bentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal dari cahaya matahari yang telah melalui proses tersendiri dan mengaplikasikan ke dalam sleep mate ini maka terhasillah BIO VELOCITY SLEEP MATE.



Bio Velocity Sleep Mate sesuai diguna kan oleh semua golongan dan peringkat umur Terutama nya bagi mereka yang mengalami masalah-masalah seperti di bawah

Mencegah lebih baik dari mengubati

Cara penjagaan Bio Velocity Sleepmate ini sangat mudah. Cuci setahun sekali sahaja. Ia adalah anti dust, anti gravity. Jika terdapat kekotoran hanya perlu membasuh ditempat yang terkena kotoran itu sahaja. Jemur pada waktu matahari pagi waktu disaran kan sekitar pukul 8 pagi sehingga 11 pagi sahaja kerana waktu ini cahaya matahari baik. 



Pengalaman pertama saya menggunakan Bio Velocity ni sangat memuaskan hati. Seperti berurut sakit-sakit sendi hilang. Mr. husband haya letak kan Bio velocity ni di bawah pelipat lututnya sakit dan bunyi-bunyi pada bahagian lutut hilang kesakitan berkurangan. Walhal telah pun mengalami kesakitan sejak accident 10 tahun yang lalu, bermacam ubat urutan di lakukan tiada kesan. Dengan BVSM dan atas izin Allah s.w.t ada perubahan. Alhamdulillah. Teruja saya dengan produk terbaru syarikat ni.

Bio Velocity ini bersaiz queen bed dan tidak lah terlalu tebal. Lebih kurang macam comforter. Di pack didalam beg yang berzip mudah untuk di simpan/di bawa kemana-mana.

More about BVSM atau Testimoni baca DISINI

PROMOSI
BELIAN SECARA CASH/CC
akan dapat Special Price & Gift

Berminat mendapatkan nya atau runding cara boleh contact me
Hanie
019-7311 798
hanie_smiles@yahoo.com


With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails