Thursday, January 29, 2015

Jajahan cod

Salam uolss..

Ramai yang bertanya area mana yang boleh Hani buat cash on delivery (cod) barang-barang pad bio seleza, kopi mineral, sabun marine essence, bb plus kalogen, herba maharani, garam buluh dan premium beautiful untuk sesi ukur mengukur size dan free fitting of coz...

So sini Hani listkan kawasan -kawasan jajahan takluknya ya hehe:)


Melaka - Jasin, Air Keroh, Taman Melaka Raya dan sekitarnya

Johor - Tangkak, Ledang, Muar, Sagil, Bukit Gambir dan sekitarnya


lokasi dibawah ni pun bisa diatur untuk cod melalui temujanji..
Kuala Pilah, Seremban, Selangor dan Kuala Lumpur amnya.



jom cepat pm/whatsapp Hani laju-laju!!  :) 019 731 1798

Premium Beautiful hanie asmahani promo 2015
Cepat dapatkan full set PB dengan rebate dan freegift!


With L0vE : Hanie

Friday, January 16, 2015

Soalan Lazim tentang Premium Beautiful


Premium Beautiful Corset. Body Shaping Lingerie
Soalan Lazim yang sering ditanya tentang Premium Beautiful.


1.      Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?

Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabric semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta lain-lain fabric dan disulami dengan sinar infra merah jarak jauh (F.I.R) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomic. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolism badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, alih udara dan sesuai untuk dipakai seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang akan menghasilkan kontur badan yang menarik.


2.      Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan rasa panas?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabric semula jadi seperti fiber, nilon, tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan alih udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan rasa panas, malah anda akan berasa selesa tanpa beban disamping memiliki bentuk badan yang menarik.


3.      Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

Anda boleh mengambil ukuran badan pada hari ketiga selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Namun, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari. Masa terbaik bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan ialah dalam masa enam bulan. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperoleh hasil dalam masa yang lebih cepat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman dan rahim kembali kepada tempat asal.


4.      Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?

Pemakaian Premium Beautiful ini merupakan satu proses yang konsiten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda, pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. Tiga bulan kemudian, lemak akan beralih ketempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal kepada tempat asal. Bagi mereka yang baru mula memakai Premium Beautiful, mereka akan rasa ketat dan tidak selesa dimana hari pertama hingga hari ke 15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.


5.      Adakah pemakaina Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan mengelebeh?

Payudara yang kendur mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang dimana ia merupakan amsalah paling umum bagi kaum wanita yang telah bersalin. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstrereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan mengelebeh.


6.      Adakah pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung buah dada yang besar dengan sepenuhnya.


7.      Adakah Long Brassiere harus dipakai bersama dengan Long Girdle dan Waist Nipper?

Long Brassiere dan Long Girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi Waist Nipper pula, ia dapat menyelarakan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, Waist Nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara Bra dan Long Girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya membetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle bersama-sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.


With L0vE : Hanie

Monday, January 12, 2015

Premium Beautiful "Serlah kan keanggunan mu"

Salam uouls,

Sedar tak sedar dah 13 hari kita dalam 2015 kan. Cepat betul masa berlalu. Rasa macam baru je habis tahun 2014.


Harapan hani tahun 2015 lebih baik dari tahun yang lepas-lepas. Bukan lah tahun lepas-lepas tak baik tapi nak jadi lagi baikk gitu both dunia & akhiratšŸ˜‰. Amin

Alhamdulillah awal-awal tahun dah ada macam2 perubahan yang baik dalam kehidupan & business. Syukur sangat Ya Allah. Nak menitik air mata mengenangkan pemberian mu Ya Allah.  




Sabtu lepas  100115 hani ada kursus Premium Beautiful "Serlah kan keanggunan mu" Ini sebahagian Team Hanie yang terpilih. Alhamdulillah satu permulaan yang baik untuk tahun ini. Kami adalah antara yang pertama menjadi Premium Beautiful Specialist! Tahniah korang.


Banyak sangat info Tips yang kami dapat. Pelbagai info dari proses  pembuatan, teknologi, penggunaan, pemakaian dan penjagaan yang betul, Teori and praktikal secara detail di berikan kepada semua peserta yang terlibat. Jadi lepas ni insha Allah kami boleh memberikan yang terbaik untuk semua client kami. 


premium beautiful specialist agent hanie asmahani

Alhamdulillah I'M the Premium Beautiful Specialist! hanya dikeluarkan khas oleh pihak syarikat kepada Team HBO, seterusnya mengiktiraf kami para pengedar sebagai pakar Premium Beautiful. Jadi jika anda nak beli premium beautiful kena pilih agent yang expert. Jika mereka mempunyai Kad seperti ini insha allah anda PASTI PUAS HATI !

premium beautiful specialist agent hanie asmahani

Together We are ONE. Together We are STRONG. Love uouls untill Jannah. Semoga ukhwah fillah kita kekal selamanya. 
----------------------------------------------------------------------------

Dapatkan Premium Beautiful anda hanya dari Premium Beautiful Specialist!! :D

premium beautiful specialist agent hanie asmahani

psssttt hani tengah baik hati nak bagi special kepada semua customer yang beli premium beautiful ni dengan iouls. 


APA TUNGGU LAGI

Dorehhhh ambik talipon pecet nombor kat bawoh ni ;)


019-7311798 email sebarang pertanyaan kepada hanie_smiles@yahoo.com
like page FB sini https://www.facebook.com/hanieasmahani.ahmad

Follow ig
@hanieasmahani
@rahsiyawanita
@susuk_anggun

#premium_beautiful #hanieasmahani #hbo #rahsiyawanita #susuk_anggun #sayajual #premium_beautiful_specialist #smartsynergyleaders #premiumbeautifulspecialist #pbexpert

With L0vE : Hanie



Wednesday, January 7, 2015

Tahun Baru 2015 Lebih Berjaya

Assalamualaikum..

Selamat Tahun Baru 2015. Happy New Year!!

Tahun 2014 meninggalkan banyak kenangan dan pengajaran kepada kita semua. dengan objektif individu masih ada yang belum tercapai, masih dalam perjalanan yang jauh. 2015 akan ku gapai sebanyak mungkin semua impian!


2014 juga tahun tragedi untuk Malaysia, MH17 ditembak, MH370 masih hilang dan banjir besar yang berlaku di negeri pantai timur semenanjung Malaysia. Kita doakan semoga mereka tabah dan sabar atas semua dugaan, semoga semua perkara kembali seperti biasa secepat mungkin.















2015 juga Hani ada projek untuk ejen / pengedar baru. Seperti biasa ejen/pengedar akan diberi latihan dan motivasi dari A-Z. juga khas untuk mereka hani akan tunjukkan cara menggunakan FBads yang hebat untuk online marketing. Berminat untuk menjadi ejen/pengedar dengan pendapatan sampingan serendah RM100 sehari? hubungi saja Hani :) 0197311798

add fb Hani disini: https://www.facebook.com/hanieasmahani.ahmad

fb page disini: Premium Beautiful by Hanie Asmahani

follow instagram @hanieasmahani @rahsiyawanita @susuk_anggun

2015!! Jumpa anda dipuncak kejayaan!!

With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails