Monday, January 12, 2015

Premium Beautiful "Serlah kan keanggunan mu"

Salam uouls,

Sedar tak sedar dah 13 hari kita dalam 2015 kan. Cepat betul masa berlalu. Rasa macam baru je habis tahun 2014.


Harapan hani tahun 2015 lebih baik dari tahun yang lepas-lepas. Bukan lah tahun lepas-lepas tak baik tapi nak jadi lagi baikk gitu both dunia & akhiratšŸ˜‰. Amin

Alhamdulillah awal-awal tahun dah ada macam2 perubahan yang baik dalam kehidupan & business. Syukur sangat Ya Allah. Nak menitik air mata mengenangkan pemberian mu Ya Allah.  




Sabtu lepas  100115 hani ada kursus Premium Beautiful "Serlah kan keanggunan mu" Ini sebahagian Team Hanie yang terpilih. Alhamdulillah satu permulaan yang baik untuk tahun ini. Kami adalah antara yang pertama menjadi Premium Beautiful Specialist! Tahniah korang.


Banyak sangat info Tips yang kami dapat. Pelbagai info dari proses  pembuatan, teknologi, penggunaan, pemakaian dan penjagaan yang betul, Teori and praktikal secara detail di berikan kepada semua peserta yang terlibat. Jadi lepas ni insha Allah kami boleh memberikan yang terbaik untuk semua client kami. 


premium beautiful specialist agent hanie asmahani

Alhamdulillah I'M the Premium Beautiful Specialist! hanya dikeluarkan khas oleh pihak syarikat kepada Team HBO, seterusnya mengiktiraf kami para pengedar sebagai pakar Premium Beautiful. Jadi jika anda nak beli premium beautiful kena pilih agent yang expert. Jika mereka mempunyai Kad seperti ini insha allah anda PASTI PUAS HATI !

premium beautiful specialist agent hanie asmahani

Together We are ONE. Together We are STRONG. Love uouls untill Jannah. Semoga ukhwah fillah kita kekal selamanya. 
----------------------------------------------------------------------------

Dapatkan Premium Beautiful anda hanya dari Premium Beautiful Specialist!! :D

premium beautiful specialist agent hanie asmahani

psssttt hani tengah baik hati nak bagi special kepada semua customer yang beli premium beautiful ni dengan iouls. 


APA TUNGGU LAGI

Dorehhhh ambik talipon pecet nombor kat bawoh ni ;)


019-7311798 email sebarang pertanyaan kepada hanie_smiles@yahoo.com
like page FB sini https://www.facebook.com/hanieasmahani.ahmad

Follow ig
@hanieasmahani
@rahsiyawanita
@susuk_anggun

#premium_beautiful #hanieasmahani #hbo #rahsiyawanita #susuk_anggun #sayajual #premium_beautiful_specialist #smartsynergyleaders #premiumbeautifulspecialist #pbexpert

With L0vE : Hanie



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails