Friday, January 16, 2015

Soalan Lazim tentang Premium Beautiful


Premium Beautiful Corset. Body Shaping Lingerie
Soalan Lazim yang sering ditanya tentang Premium Beautiful.


1.      Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?

Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabric semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta lain-lain fabric dan disulami dengan sinar infra merah jarak jauh (F.I.R) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomic. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolism badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, alih udara dan sesuai untuk dipakai seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang akan menghasilkan kontur badan yang menarik.


2.      Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan rasa panas?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabric semula jadi seperti fiber, nilon, tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan alih udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan rasa panas, malah anda akan berasa selesa tanpa beban disamping memiliki bentuk badan yang menarik.


3.      Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

Anda boleh mengambil ukuran badan pada hari ketiga selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Namun, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari. Masa terbaik bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan ialah dalam masa enam bulan. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperoleh hasil dalam masa yang lebih cepat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman dan rahim kembali kepada tempat asal.


4.      Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?

Pemakaian Premium Beautiful ini merupakan satu proses yang konsiten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda, pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. Tiga bulan kemudian, lemak akan beralih ketempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal kepada tempat asal. Bagi mereka yang baru mula memakai Premium Beautiful, mereka akan rasa ketat dan tidak selesa dimana hari pertama hingga hari ke 15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.


5.      Adakah pemakaina Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan mengelebeh?

Payudara yang kendur mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang dimana ia merupakan amsalah paling umum bagi kaum wanita yang telah bersalin. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstrereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan mengelebeh.


6.      Adakah pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung buah dada yang besar dengan sepenuhnya.


7.      Adakah Long Brassiere harus dipakai bersama dengan Long Girdle dan Waist Nipper?

Long Brassiere dan Long Girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi Waist Nipper pula, ia dapat menyelarakan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, Waist Nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara Bra dan Long Girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya membetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle bersama-sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.


With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails