Monday, August 21, 2017

Modal Rendah Daftar Ahli SHOM Hanya RM50, Lihat Bagaimana Caranya.

"PELUANG MENJADI AGEN PRODUK KESIHATAN & KECANTIKAN KINI DIBUKA SERENDAH RM50 SAHAJA."
Dapatkan Keuntungan Berganda Setiap Bulan!

Pernah tak alami keadaan macam ini? 

πŸ‘‰ Duit GAJI tak CUKUP?
πŸ‘‰ Sedang mencari SIDE INCOME?
πŸ‘‰ Nak berniaga tapi takut nak mulakan bisnes?
πŸ‘‰ Tak tahu nak berniaga apa?
πŸ‘‰ Ada idea berniaga tapi perlu modal besar?

Tungguuu..!!

Jangan berhenti scroll. Teruskan membaca sehingga anda tahu bagaimana projek #BVslimrich dapat membantu anda buat duit sampingan dengan mempromosikan produk-produk laku keras keluaran SHOM (Sahajidah Hai - O Marketing)
Kenapa Modal Murah Sangat?
.
.Kos Modal Agen adalah sangat MURAH berbanding pakej agen produk kesihatan & kecantikan yang ada di pasaran sekarang.

Beli untuk kegunaan sendiri dan keluarga pun dapat bonus πŸ˜
Margin keuntungan & bonus yang anda dapat sangat berbaloi & lumayan. Anda boleh mencapai income sehingga 5 angka setiap bulan, JIKA anda follow apa yang mentor ajar. Anda buat,anda dapat hasilnya!

shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798


Tiada pengalaman bisnes? Tak perlu risau
.
.
kami akan sediakan semua maklumat berkaitan perniagaan, produk dan testimoni
.
.Perlukan Motivasi Kewangan atau Kemahiran? Kami akan ajar anda from A -Z
.
.
.
Hadiah Top Sales dianugerahkan kepada agen yang mencapai jualan tertinggi setiap bulan.
Hadiah wang tunai akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank.
..
Kebanyakan pengguna amat berpuashati setelah mencuba produk-produk keluaran SHOM dan part paling best..
.
.
Anda akan menambah lebih ramai kenalan baru yang positif.
.
.
Berminat mulakan bisnes dengan kami?

shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798

Taip " SAYA NAK" dan Wassap Ke 017-3524686 (Admin) atau 019-7311798 (Hani)

Bagaimana nak mula bisnes secara online?
Hubungi Hanie untuk info lanjut tentang bisnes dengan SHOM. Jana pendapatan dan impian anda sekarang!!

call/whatsapp Hanie 019 - 7311 798
Email : hanie_smiles@yahoo.com
Premium Beautiful Info

With L0vE : Hanie
shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798

Bisnes Dengan SHOM Ada Payslip Bulanan?

Berbisnes dengan SHOM, ada penyata bulanan, secara online dan offline, payslip gaji bulanan yang valid dengan institusi kewangan.
Syarikat sangat kukuh dan produk hebat dan halal.

shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798

shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798

Semua sudah disediakan untuk kita mula berniaga. Hanya yang membezakan sikap kita terhadap peluang yang ada di depan mata.
shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798

Latihan dan sesi coaching marketing dan sales akan diberi percuma untuk setiap agent yang baru.
shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798

Anda buat anda dapat!!

Info lanjut bagaimana untuk mula berniaga bersama SHOM whatsapp Hanie 017-3524686

Bagaimana nak mula bisnes secara online?
Hubungi Hanie untuk info lanjut tentang bisnes dengan SHOM. 
Jana pendapatan dan impian anda sekarang!!

call/whatsapp Hanie 019 - 7311 798
Email : hanie_smiles@yahoo.com

With L0vE : Hanie

2107 Ini Lihat Bagaimana Kita Boleh Berniaga Bersama SHOM Dan Dapat Bonus Setiap Bulan.

2017!!

Bagaimana Kita Boleh Berniaga Bersama SHOM Dan Dapat Bonus Setiap Bulan?

Join Our Team "BVSLimRich Project" Hari ni boleh Grab Macam2 HadiahπŸ”₯ 
Percuma Pulak tuπŸ’₯
Semuanya P.E.R.C.U.M.A πŸ˜
.
.
shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798

Syoknya Bila Bisnes Berjemaah ni..! Semua kita Sediakan. Tinggal Nak Buat je & Bg jadik! 
BONUS Bulanan memang tak putus2 Masyuk mcm Bekerja.
Berapa amaun dalam Payslip kita sendiri yang tentukan. 
Nak Rm1000 buat cara kerja Rm1000, Nak Rm10,000 buat cara kerja Rm10,000 πŸŽ‰
.
Yang masih mencari-cari Peluang Bisnes Nak Grab, Jommm Sis ajar buat duit cara mudah senang & cepat ! Modal tu tak penting, yg penting kita Nak πŸ’ͺ🏽
.
Anda buat anda dapat!!



shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798


#BVSLimRich 
#MudahnyaBerniaga
#BisnesBerjemaah 
#ProductHot 
#JomKoreaFree
#JomNiaga 
#OnlineOfflineBusiness
#keepdoingmakeithappen 
#shom 
#pbhanie


shom pbhanie premium beautiful 2017 Korea 0197311798



call/whatsapp Hanie 019 - 7311 798

Email : hanie_smiles@yahoo.com

With L0vE : Hanie

Sunday, May 29, 2016

Pra Ramadhan 2016 Bersama Premium Beautiful


 Pra Ramadhan 2016 Bersama Premium Beautiful.

Bulan Ramadhan yang mulia 2016 hampir tiba. Ibadat puasa pasti dinanti oleh umat islam sedunia. Bulan yang barakah dan mulia, dapat menjadikan diri kita lebih disiplin dan ikhlas!

Seawal bulan Syawal, pasti ada yang telah lama merancang untuk majlis perkahwinan. Akak doakan semoga segala urusan bakal pengantin dipermudahkan.

Bulan Ramadhan dengan ibadat puasa bergabung dengan pemakaian pakaian dalam premium beautiful pasti hebat kan?!

Bagaimana?



Semua Set baru Premium Beautiful istimewa khas untuk bakal pengantin / bride to be dan ada harga raja sehari dan rebate!!

Pasti menawan dan berseri di hari yang indah..nak buat hantaran atau hadiah untuk yang tersayang pun okey!


Bakal pengantin baru atau yang nak kawin lagi sekali pun boleh!

Wasap Hani untuk info detail fast reply 019 731 1798


http://dpremiumbeautiful.blogspot.com/












Cecepat klik link dan gambar diatas untuk dapatkan promosi lebaran 2016!!






With L0vE : Hanie

Thursday, February 12, 2015

Jom Kahwin Premium Beautiful Promo 2017

2017 promosi jom kahwin!!
New Set Premium Beautiful istimewa khas untuk bakal pengantin / bride to be ada harga raja sehari dan rebate!!

pasti menawan dan berseri di hari yang indah..nak buat hantaran pun okey!

Bakal pengantin baru atau yang nak kawin lagi sekali pun boleh! hehe



Cecepat klik link dan gambar diatas untuk dapatkan promosi 2017!!

#shom #keepdoingmakeithappen #pbhanie

Thursday, January 29, 2015

Jajahan cod Melaka & JDT

Salam sayang semua..

Ramai yang bertanya area mana yang boleh Hani buat cash on delivery (cod) barang-barang pad bio seleza, kopi mineral, sabun marine essence, bb plus kalogen, herba maharani, garam buluh dan premium beautiful untuk sesi ukur mengukur size dan free fitting of coz...

So sini Hani listkan kawasan -kawasan jajahan takluknya ya hehe:)


Melaka - Seluruh negeri Melaka.

Johor - Tangkak, Ledang, Muar, Sagil, Bukit Gambir dan sekitarnya


lokasi dibawah ni pun bisa diatur untuk cod melalui temujanji..
Kuala Pilah, Seremban, Selangor dan Kuala Lumpur amnya.


jom cepat pm/whatsapp Hani laju-laju!!  :) 019 731 1798

Cepat dapatkan full set PB dengan rebate dan freegift!

#shom #keepdoingmakeithappen #pbhanie


With L0vE : Hanie

Friday, January 16, 2015

Soalan Lazim tentang Premium Beautiful


Premium Beautiful Corset. Body Shaping Lingerie
Soalan Lazim yang sering ditanya tentang Premium Beautiful.


1.      Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?

Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabric semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta lain-lain fabric dan disulami dengan sinar infra merah jarak jauh (F.I.R) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomic. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolism badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, alih udara dan sesuai untuk dipakai seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang akan menghasilkan kontur badan yang menarik.


2.      Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan rasa panas?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabric semula jadi seperti fiber, nilon, tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan alih udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan rasa panas, malah anda akan berasa selesa tanpa beban disamping memiliki bentuk badan yang menarik.


3.      Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

Anda boleh mengambil ukuran badan pada hari ketiga selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Namun, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari. Masa terbaik bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan ialah dalam masa enam bulan. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperoleh hasil dalam masa yang lebih cepat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman dan rahim kembali kepada tempat asal.


4.      Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?

Pemakaian Premium Beautiful ini merupakan satu proses yang konsiten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda, pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. Tiga bulan kemudian, lemak akan beralih ketempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal kepada tempat asal. Bagi mereka yang baru mula memakai Premium Beautiful, mereka akan rasa ketat dan tidak selesa dimana hari pertama hingga hari ke 15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.


5.      Adakah pemakaina Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan mengelebeh?

Payudara yang kendur mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang dimana ia merupakan amsalah paling umum bagi kaum wanita yang telah bersalin. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstrereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan mengelebeh.


6.      Adakah pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung buah dada yang besar dengan sepenuhnya.


7.      Adakah Long Brassiere harus dipakai bersama dengan Long Girdle dan Waist Nipper?

Long Brassiere dan Long Girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi Waist Nipper pula, ia dapat menyelarakan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, Waist Nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara Bra dan Long Girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya membetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle bersama-sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.


With L0vE : Hanie

Monday, January 12, 2015

Premium Beautiful "Serlah kan keanggunan mu"

Salam uouls,

Sedar tak sedar dah 13 hari kita dalam 2015 kan. Cepat betul masa berlalu. Rasa macam baru je habis tahun 2014.


Harapan hani tahun 2015 lebih baik dari tahun yang lepas-lepas. Bukan lah tahun lepas-lepas tak baik tapi nak jadi lagi baikk gitu both dunia & akhiratπŸ˜‰. Amin

Alhamdulillah awal-awal tahun dah ada macam2 perubahan yang baik dalam kehidupan & business. Syukur sangat Ya Allah. Nak menitik air mata mengenangkan pemberian mu Ya Allah.  




Sabtu lepas  100115 hani ada kursus Premium Beautiful "Serlah kan keanggunan mu" Ini sebahagian Team Hanie yang terpilih. Alhamdulillah satu permulaan yang baik untuk tahun ini. Kami adalah antara yang pertama menjadi Premium Beautiful Specialist! Tahniah korang.


Banyak sangat info Tips yang kami dapat. Pelbagai info dari proses  pembuatan, teknologi, penggunaan, pemakaian dan penjagaan yang betul, Teori and praktikal secara detail di berikan kepada semua peserta yang terlibat. Jadi lepas ni insha Allah kami boleh memberikan yang terbaik untuk semua client kami. 


premium beautiful specialist agent hanie asmahani

Alhamdulillah I'M the Premium Beautiful Specialist! hanya dikeluarkan khas oleh pihak syarikat kepada Team HBO, seterusnya mengiktiraf kami para pengedar sebagai pakar Premium Beautiful. Jadi jika anda nak beli premium beautiful kena pilih agent yang expert. Jika mereka mempunyai Kad seperti ini insha allah anda PASTI PUAS HATI !

premium beautiful specialist agent hanie asmahani

Together We are ONE. Together We are STRONG. Love uouls untill Jannah. Semoga ukhwah fillah kita kekal selamanya. 
----------------------------------------------------------------------------

Dapatkan Premium Beautiful anda hanya dari Premium Beautiful Specialist!! :D

premium beautiful specialist agent hanie asmahani

psssttt hani tengah baik hati nak bagi special kepada semua customer yang beli premium beautiful ni dengan iouls. 


APA TUNGGU LAGI

Dorehhhh ambik talipon pecet nombor kat bawoh ni ;)


019-7311798 email sebarang pertanyaan kepada hanie_smiles@yahoo.com
like page FB sini https://www.facebook.com/hanieasmahani.ahmad

Follow ig
@hanieasmahani
@rahsiyawanita
@susuk_anggun

#premium_beautiful #hanieasmahani #hbo #rahsiyawanita #susuk_anggun #sayajual #premium_beautiful_specialist #smartsynergyleaders #premiumbeautifulspecialist #pbexpert

With L0vE : Hanie



Wednesday, January 7, 2015

Tahun Baru 2015 Lebih Berjaya

Assalamualaikum..

Selamat Tahun Baru 2015. Happy New Year!!

Tahun 2014 meninggalkan banyak kenangan dan pengajaran kepada kita semua. dengan objektif individu masih ada yang belum tercapai, masih dalam perjalanan yang jauh. 2015 akan ku gapai sebanyak mungkin semua impian!


2014 juga tahun tragedi untuk Malaysia, MH17 ditembak, MH370 masih hilang dan banjir besar yang berlaku di negeri pantai timur semenanjung Malaysia. Kita doakan semoga mereka tabah dan sabar atas semua dugaan, semoga semua perkara kembali seperti biasa secepat mungkin.















2015 juga Hani ada projek untuk ejen / pengedar baru. Seperti biasa ejen/pengedar akan diberi latihan dan motivasi dari A-Z. juga khas untuk mereka hani akan tunjukkan cara menggunakan FBads yang hebat untuk online marketing. Berminat untuk menjadi ejen/pengedar dengan pendapatan sampingan serendah RM100 sehari? hubungi saja Hani :) 0197311798

add fb Hani disini: https://www.facebook.com/hanieasmahani.ahmad

fb page disini: Premium Beautiful by Hanie Asmahani

follow instagram @hanieasmahani @rahsiyawanita @susuk_anggun

2015!! Jumpa anda dipuncak kejayaan!!

With L0vE : Hanie

Saturday, December 27, 2014

Kenapa Pad Bio Seleza Terbaik Untuk Wanita

Promosi 2017

Dapatkan Pad Bio Seleza dari wakil pengedar/ejen kami yang sah diseluruh negara.

Hani akan kongsikan kebaikan dan kelebihan Pad Bio Seleza untuk wanita yang mementingkan kesihatan dalam jangka masa panjang.




Fakta yang kita perlu tahu ialah pad komersial yang ada di pasaran adalah diperbuat dari bahan buangan!







Antara fakta yang perlu wanita semua tahu!!

Jadi sebarkan kepada kawan-kawan dan sahabat kita di luar sana, supaya kita dapat mencegah sebelum terlambat, dapat kesihatan yang optimum dan secara terus dapat menjaga keluarga kita.

Oleh itu jom tukar kepada pad bio seleza yang lebih baik!!









Terdapat 4 varian Pad Bio Seleza

>daysafe
>nightsafe
>nightsafe extra long
>pantyliner

Dapatkan Pad Bio Seleza dengan harga promosi sekarang!

Postage seluruh Malaysia dan Singapura
COD Tangkak & Melaka.


Info order call/sms/whatsapp Hani 019-731 1798

#shom #keepdoingmakeithappen #pbhanie



With L0vE : Hanie

Monday, July 15, 2013

Project Duit Raya & Lepas Raya



Mungkin ada yang memikirkan cara bagaimana nak tambah pendapatan lebih-lebih lagi bila raya menjelang tiba. Bukan kata kita lebih memikirkan keseronokan nak sambut hari raya semata-mata. Umum nya semua orang akan lakukan the best untuk sambut kedatangan aidilfitri. Dengan persiapan baju raya, rumah raya, kueh raya, duit raya etc. Tak salah pun kita berusaha untuk menjadi kaya. Yang penting sumber nya halal.

Bulan puasa, masa ni la orang cari lubuk nak buat duit. Untuk persediaan Hari Lebaran yang meriah untuk keluarga. Kalau company advance kan gaji, alhamdulillah lah ada extra duit buat belanja. Tapi lepas Raya, bulan September tak perlu ikat perut. InsyaAllah income business masa tu dah RM2,500.

Kalau nak nikmati hari raya yang lebih bermakna bersama family tahun ni. Modal business flexible. Terpulang kepada kemampuan masing-masing. Kami akan guide anda step by step.
PERCUMA training class.

Cawangan di serata Malaysia:-

GLAM TTDI 
GLAM Johor 
GLAM Terengganu 
GLAM Penang 
GLAM Kelantan 
GLAM Labuan

Selain dari itu beruntung sesiapa yang mula kan business starting from this month berpeluang bersama-sama kami ke FOC Trip to Gold Coast Australia

Berminat menyertai TEAM kami
Contact me
Hanie
019-7311 798

# Mari kita tingkatkan amalan kita di bulan puasa ini.

With L0vE : Hanie

Tuesday, June 18, 2013

GOOD News For you! YUHUU

Good News Company baru sahaja announce rebate untuk beberapa produk. Limited time starting Today until 30 June 2013 only.

Antara Produk yang ada rebate
1) Premium Beautiful
2) Bio Aura
3) Bio Zone Food purifier
4) Bio Velocity Sleep Mate
Pada yang nak bersama-sama kami menjadi agent/ business dengan kami di GLAM ini adalah masa yang sangat sesuai. Kerana Bonus pertama anda bakal perolehi sebanyak RM4,700 ++. Boleh buat persiapan puasa & Raya ni. Grab this opportunity Now!




Berminat lebih lanjut membeli untuk pakai sendiri / Berniaga boleh contact me

Hanie
[Call/SMS/WA]
019-7311 798
hanie_smiles@yahoo.com

With L0vE : Hanie

Monday, April 29, 2013

Premium Beautiful Offer: Murah & Berbaloi

Hot deal. Special offer for 1st 10 persons only!

Dengan belian 1 set atau lebih premium beautiful dengan premium beautiful by hanie asmahani anda akan menikmati harga ISTIMEWA dengan mendapat PERCUMA

1 kotal BB Plus kollagen + 1 Botol PB wash and free gift worth RM300++




Sangat berbaloi untuk anda laburkan sedikit wang anda untuk memiliki SUPERBRAND korset premium beautiful ni! Dengan pemakaian yang konsisten, cara yang betul dan saiz yang betul pasti tidak sia-sia.


Premium beautiful di reka special untuk membantu masalah wanita 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Matlamat utama membaiki dan melindungi fungsi dalaman dan luaran wanita.



Keyakinan diri bertambah baik dengan pemakaian premium beautiful. Yang kecil bertambah cantik dan berlekuk, yang bersaiz besar cantik terletak dan exclusive yang penting shape tu ada.






More confident with premium beautiful.

Offer ini untuk belian secara Cash/cc.

Hanie juga menerima pembayaran secara ansuran serendah rm58/sebulan.

Berminat boleh contact
hanie
019-7311 798
Hanie_smiles@yahoo.com

- Posted using BlogPress from my iPhone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails