Sunday, May 29, 2016

Pra Ramadhan 2016 Bersama Premium Beautiful


 Pra Ramadhan 2016 Bersama Premium Beautiful.

Bulan Ramadhan yang mulia 2016 hampir tiba. Ibadat puasa pasti dinanti oleh umat islam sedunia. Bulan yang barakah dan mulia, dapat menjadikan diri kita lebih disiplin dan ikhlas!

Seawal bulan Syawal, pasti ada yang telah lama merancang untuk majlis perkahwinan. Akak doakan semoga segala urusan bakal pengantin dipermudahkan.

Bulan Ramadhan dengan ibadat puasa bergabung dengan pemakaian pakaian dalam premium beautiful pasti hebat kan?!

Bagaimana?



Semua Set baru Premium Beautiful istimewa khas untuk bakal pengantin / bride to be dan ada harga raja sehari dan rebate!!

Pasti menawan dan berseri di hari yang indah..nak buat hantaran atau hadiah untuk yang tersayang pun okey!


Bakal pengantin baru atau yang nak kawin lagi sekali pun boleh!

Wasap Hani untuk info detail fast reply 019 731 1798


http://dpremiumbeautiful.blogspot.com/












Cecepat klik link dan gambar diatas untuk dapatkan promosi lebaran 2016!!






With L0vE : Hanie

Thursday, February 12, 2015

Jom Kahwin Premium Beautiful Promo 2015

2015 promosi jom kahwin!!
New Set Premium Beautiful istimewa khas untuk bakal pengantin / bride to be ada harga raja sehari dan rebate!!

pasti menawan dan berseri di hari yang indah..nak buat hantaran pun okey!

Bakal pengantin baru atau yang nak kawin lagi sekali pun boleh! hehe



Cecepat klik link dan gambar diatas untuk dapatkan promosi 2015!!

Thursday, January 29, 2015

Jajahan cod

Salam uolss..

Ramai yang bertanya area mana yang boleh Hani buat cash on delivery (cod) barang-barang pad bio seleza, kopi mineral, sabun marine essence, bb plus kalogen, herba maharani, garam buluh dan premium beautiful untuk sesi ukur mengukur size dan free fitting of coz...

So sini Hani listkan kawasan -kawasan jajahan takluknya ya hehe:)


Melaka - Jasin, Air Keroh, Taman Melaka Raya dan sekitarnya

Johor - Tangkak, Ledang, Muar, Sagil, Bukit Gambir dan sekitarnya


lokasi dibawah ni pun bisa diatur untuk cod melalui temujanji..
Kuala Pilah, Seremban, Selangor dan Kuala Lumpur amnya.



jom cepat pm/whatsapp Hani laju-laju!!  :) 019 731 1798

Premium Beautiful hanie asmahani promo 2015
Cepat dapatkan full set PB dengan rebate dan freegift!


With L0vE : Hanie

Friday, January 16, 2015

Soalan Lazim tentang Premium Beautiful


Premium Beautiful Corset. Body Shaping Lingerie
Soalan Lazim yang sering ditanya tentang Premium Beautiful.


1.      Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?

Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabric semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta lain-lain fabric dan disulami dengan sinar infra merah jarak jauh (F.I.R) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomic. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolism badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, alih udara dan sesuai untuk dipakai seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang akan menghasilkan kontur badan yang menarik.


2.      Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan rasa panas?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabric semula jadi seperti fiber, nilon, tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan alih udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan rasa panas, malah anda akan berasa selesa tanpa beban disamping memiliki bentuk badan yang menarik.


3.      Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

Anda boleh mengambil ukuran badan pada hari ketiga selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Namun, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari. Masa terbaik bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan ialah dalam masa enam bulan. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperoleh hasil dalam masa yang lebih cepat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman dan rahim kembali kepada tempat asal.


4.      Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?

Pemakaian Premium Beautiful ini merupakan satu proses yang konsiten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda, pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. Tiga bulan kemudian, lemak akan beralih ketempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal kepada tempat asal. Bagi mereka yang baru mula memakai Premium Beautiful, mereka akan rasa ketat dan tidak selesa dimana hari pertama hingga hari ke 15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.


5.      Adakah pemakaina Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan mengelebeh?

Payudara yang kendur mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang dimana ia merupakan amsalah paling umum bagi kaum wanita yang telah bersalin. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstrereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan mengelebeh.


6.      Adakah pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung buah dada yang besar dengan sepenuhnya.


7.      Adakah Long Brassiere harus dipakai bersama dengan Long Girdle dan Waist Nipper?

Long Brassiere dan Long Girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi Waist Nipper pula, ia dapat menyelarakan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, Waist Nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara Bra dan Long Girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya membetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle bersama-sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.


With L0vE : Hanie

Monday, January 12, 2015

Premium Beautiful "Serlah kan keanggunan mu"

Salam uouls,

Sedar tak sedar dah 13 hari kita dalam 2015 kan. Cepat betul masa berlalu. Rasa macam baru je habis tahun 2014.


Harapan hani tahun 2015 lebih baik dari tahun yang lepas-lepas. Bukan lah tahun lepas-lepas tak baik tapi nak jadi lagi baikk gitu both dunia & akhiratšŸ˜‰. Amin

Alhamdulillah awal-awal tahun dah ada macam2 perubahan yang baik dalam kehidupan & business. Syukur sangat Ya Allah. Nak menitik air mata mengenangkan pemberian mu Ya Allah.  




Sabtu lepas  100115 hani ada kursus Premium Beautiful "Serlah kan keanggunan mu" Ini sebahagian Team Hanie yang terpilih. Alhamdulillah satu permulaan yang baik untuk tahun ini. Kami adalah antara yang pertama menjadi Premium Beautiful Specialist! Tahniah korang.


Banyak sangat info Tips yang kami dapat. Pelbagai info dari proses  pembuatan, teknologi, penggunaan, pemakaian dan penjagaan yang betul, Teori and praktikal secara detail di berikan kepada semua peserta yang terlibat. Jadi lepas ni insha Allah kami boleh memberikan yang terbaik untuk semua client kami. 


premium beautiful specialist agent hanie asmahani

Alhamdulillah I'M the Premium Beautiful Specialist! hanya dikeluarkan khas oleh pihak syarikat kepada Team HBO, seterusnya mengiktiraf kami para pengedar sebagai pakar Premium Beautiful. Jadi jika anda nak beli premium beautiful kena pilih agent yang expert. Jika mereka mempunyai Kad seperti ini insha allah anda PASTI PUAS HATI !

premium beautiful specialist agent hanie asmahani

Together We are ONE. Together We are STRONG. Love uouls untill Jannah. Semoga ukhwah fillah kita kekal selamanya. 
----------------------------------------------------------------------------

Dapatkan Premium Beautiful anda hanya dari Premium Beautiful Specialist!! :D

premium beautiful specialist agent hanie asmahani

psssttt hani tengah baik hati nak bagi special kepada semua customer yang beli premium beautiful ni dengan iouls. 


APA TUNGGU LAGI

Dorehhhh ambik talipon pecet nombor kat bawoh ni ;)


019-7311798 email sebarang pertanyaan kepada hanie_smiles@yahoo.com
like page FB sini https://www.facebook.com/hanieasmahani.ahmad

Follow ig
@hanieasmahani
@rahsiyawanita
@susuk_anggun

#premium_beautiful #hanieasmahani #hbo #rahsiyawanita #susuk_anggun #sayajual #premium_beautiful_specialist #smartsynergyleaders #premiumbeautifulspecialist #pbexpert

With L0vE : Hanie



Wednesday, January 7, 2015

Tahun Baru 2015 Lebih Berjaya

Assalamualaikum..

Selamat Tahun Baru 2015. Happy New Year!!

Tahun 2014 meninggalkan banyak kenangan dan pengajaran kepada kita semua. dengan objektif individu masih ada yang belum tercapai, masih dalam perjalanan yang jauh. 2015 akan ku gapai sebanyak mungkin semua impian!


2014 juga tahun tragedi untuk Malaysia, MH17 ditembak, MH370 masih hilang dan banjir besar yang berlaku di negeri pantai timur semenanjung Malaysia. Kita doakan semoga mereka tabah dan sabar atas semua dugaan, semoga semua perkara kembali seperti biasa secepat mungkin.















2015 juga Hani ada projek untuk ejen / pengedar baru. Seperti biasa ejen/pengedar akan diberi latihan dan motivasi dari A-Z. juga khas untuk mereka hani akan tunjukkan cara menggunakan FBads yang hebat untuk online marketing. Berminat untuk menjadi ejen/pengedar dengan pendapatan sampingan serendah RM100 sehari? hubungi saja Hani :) 0197311798

add fb Hani disini: https://www.facebook.com/hanieasmahani.ahmad

fb page disini: Premium Beautiful by Hanie Asmahani

follow instagram @hanieasmahani @rahsiyawanita @susuk_anggun

2015!! Jumpa anda dipuncak kejayaan!!

With L0vE : Hanie

Saturday, December 27, 2014

Pad Bio Seleza Johor Melaka

Promosi End Year 2014 dan New Year 2015!!

Dapatkan Pad Bio Seleza dari wakil pengedar/ejen kami yang sah diseluruh negara.

Hani akan kongsikan kebaikan dan kelebihan Pad Bio Seleza untuk wanita yang mementingkan kesihatan dalam jangka masa panjang.




Fakta yang kita perlu tahu ialah pad komersial yang ada di pasaran adalah diperbuat dari bahan buangan!







Antara fakta yang perlu wanita semua tahu!!

Jadi sebarkan kepada kawan-kawan dan sahabat kita di luar sana, supaya kita dapat mencegah sebelum terlambat, dapat kesihatan yang optimum dan secara terus dapat menjaga keluarga kita.

Oleh itu jom tukar kepada pad bio seleza yang lebih baik!!









Terdapat 4 varian Pad Bio Seleza

>daysafe
>nightsafe
>nightsafe extra long
>pantyliner

Dapatkan Pad Bio Seleza dengan harga promosi sekarang!

Postage seluruh Malaysia dan Singapura
COD JB, Muar, Tangkak, Melaka.


Info order call/sms/whatsapp Hani 019 731 1798




With L0vE : Hanie

Monday, July 15, 2013

Project Duit Raya & Lepas Raya



Mungkin ada yang memikirkan cara bagaimana nak tambah pendapatan lebih-lebih lagi bila raya menjelang tiba. Bukan kata kita lebih memikirkan keseronokan nak sambut hari raya semata-mata. Umum nya semua orang akan lakukan the best untuk sambut kedatangan aidilfitri. Dengan persiapan baju raya, rumah raya, kueh raya, duit raya etc. Tak salah pun kita berusaha untuk menjadi kaya. Yang penting sumber nya halal.

Bulan puasa, masa ni la orang cari lubuk nak buat duit. Untuk persediaan Hari Lebaran yang meriah untuk keluarga. Kalau company advance kan gaji, alhamdulillah lah ada extra duit buat belanja. Tapi lepas Raya, bulan September tak perlu ikat perut. InsyaAllah income business masa tu dah RM2,500.

Kalau nak nikmati hari raya yang lebih bermakna bersama family tahun ni. Modal business flexible. Terpulang kepada kemampuan masing-masing. Kami akan guide anda step by step.
PERCUMA training class.

Cawangan di serata Malaysia:-

GLAM TTDI 
GLAM Johor 
GLAM Terengganu 
GLAM Penang 
GLAM Kelantan 
GLAM Labuan

Selain dari itu beruntung sesiapa yang mula kan business starting from this month berpeluang bersama-sama kami ke FOC Trip to Gold Coast Australia

Berminat menyertai TEAM kami
Contact me
Hanie
019-7311 798

# Mari kita tingkatkan amalan kita di bulan puasa ini.

With L0vE : Hanie

Tuesday, June 18, 2013

GOOD News For you! YUHUU

Good News Company baru sahaja announce rebate untuk beberapa produk. Limited time starting Today until 30 June 2013 only.

Antara Produk yang ada rebate
1) Premium Beautiful
2) Bio Aura
3) Bio Zone Food purifier
4) Bio Velocity Sleep Mate
Pada yang nak bersama-sama kami menjadi agent/ business dengan kami di GLAM ini adalah masa yang sangat sesuai. Kerana Bonus pertama anda bakal perolehi sebanyak RM4,700 ++. Boleh buat persiapan puasa & Raya ni. Grab this opportunity Now!




Berminat lebih lanjut membeli untuk pakai sendiri / Berniaga boleh contact me

Hanie
[Call/SMS/WA]
019-7311 798
hanie_smiles@yahoo.com

With L0vE : Hanie

Monday, April 29, 2013

Premium Beautiful Offer: Murah & Berbaloi

Hot deal. Special offer for 1st 10 persons only!

Dengan belian 1 set atau lebih premium beautiful dengan premium beautiful by hanie asmahani anda akan menikmati harga ISTIMEWA dengan mendapat PERCUMA

1 kotal BB Plus kollagen + 1 Botol PB wash and free gift worth RM300++




Sangat berbaloi untuk anda laburkan sedikit wang anda untuk memiliki SUPERBRAND korset premium beautiful ni! Dengan pemakaian yang konsisten, cara yang betul dan saiz yang betul pasti tidak sia-sia.


Premium beautiful di reka special untuk membantu masalah wanita 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Matlamat utama membaiki dan melindungi fungsi dalaman dan luaran wanita.



Keyakinan diri bertambah baik dengan pemakaian premium beautiful. Yang kecil bertambah cantik dan berlekuk, yang bersaiz besar cantik terletak dan exclusive yang penting shape tu ada.






More confident with premium beautiful.

Offer ini untuk belian secara Cash/cc.

Hanie juga menerima pembayaran secara ansuran serendah rm58/sebulan.

Berminat boleh contact
hanie
019-7311 798
Hanie_smiles@yahoo.com

- Posted using BlogPress from my iPhone

Monday, April 15, 2013

Kisah Lelaki dan Jadual Penerbangannya


Terpanggil nak share artikel ini selepas membacanya. ok korang selamat membaca ye.

Seorang lelaki mengejar penerbangannya, saat tiba di lapangan terbang, penerbangannya terpaksa dilewatkan kerana kerosakan pada bahagian tertentu. Tetapi dia tidak marah. Katanya, "Bagus!"

Maka orang di sekelilingnya hairan. Bukankah sepatutnya lelaki itu marah.
"Mereka mengambil berat akan keselamatan kita. Bukankah ia bagus?"

"Tetapi.. sukarlah untuk kita mendapatkan penerbangan berikutnya. Kerana kita terpaksa menunggu dengan begitu lama. Sedangkan sekarang kita sedang mengejar masa!"

"Bagus!"


Dan orang di sekelilingnya bertambah hairan.

"Kenapa bagus?".

"Kerana saya dan semua orang dapat bersantai-santai terlebih dahulu. Cuaca di luar sana sangat tidak menyenangkan. Sedangkan kita di sini berada dalam keadaan nyaman dan selesa. Terdapat beberapa buah kusyen empuk di hujung kaunter. Terdapat makanan dan kopi panas di kafeteria. Jadi saya akan memanfaatkan peluang ini, kerana saya sering tidak cukup masa selama ini. Sekarang saya dapat membaca majalah kegemaran saya terlebih dahulu.

" Dan orang sekelilingnya merasa kagum dengan lelaki itu. Seraya berkata, "Hebat!"


Itulah dia. Tabiatnya yang positif akan mempengaruhi kelakuan, kata-kata dan pastinya keputusan. Ia memberitahu dunia bahawa sikap positif penting dalam kehidupan. Apa sekali pun tujuan kita, fikir positif. Sentiasa positif dan optimis! 

Saya tertarik dengan kata-kata Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhari yang terdapat dalam sebuah buku motivasi "Menuju Kejayaan."

"Saya ini kata orang Kedah, lebai kodok bukan lebai pondok. Tapi saya tahu hal-hal asas. Kalau mahu, saya terus minta dari Tuhan. Tuhan beri manusia akal dan fikiran. Kalau hendak pakai baju biarlah padan dengan badan. Jangan jadikan agama hanya satu tempat untuk kita bergantung apabila kita susah." 

Artikel dari iluvislam.com

With L0vE : Hanie

Thursday, April 4, 2013

Night for Diamond

Booked the date now. join us Diamond Night, MIECC Mines Seri Kembangan. 22 June 2013.

 

Diamond Night at MIECC. All are invited. Get your ticket now. Semua dijemput hadir.


 

contact me 
Hanie 019-7311 798 
hanie_smiles@yahoo.com 

With L0vE : Hanie

Monday, April 1, 2013

Final call for SHANGHAI free trip!

As uouls know our business trip ada 3 kali setahun and for this year our 1st FREE trip is Shanghai!
Ku teruja bila google about shanghai baru tau yang Shanghai adalah bandar termoden dan terbesar di China yang terletak di tepi delta Changjiang.
Perkembangan kota ini telah menjadikannya pusat ekonomi, perdagangan, kewangan dan komunikasi terpenting China.
Shanghai juga merupakan salah
satu pelabuhan tersibuk di dunia




Shanghai Huangpu River & Cruising
Owh sungguh lah seronok bila dapat menikmati angin malam atas cruise mengelilingi bandar shanghai bersama kawan-kawan & husband. Mesti happening :)




Ok ni antara tempat shopping yang best dekat Shanghai iaitu
Xintiandi the Romantic shopping setting. Romantic gitu kan!
Kalau pergi melancong tak sah kan kalau tak bershopping. Kami GLAMpreneur memang masa trip aktiviti terpaling wajib melontar peluru di shopping mall. Ada yang siap sanggup tahan lapar sebab nak spend masa lama untuk shopping. Lol




The other side view. cuba bayangkan lepas kita shopping lepak-lepak minum-minum santai-santai melepaskan penat. Tengok building dia cantik classic and look like english style kan.




Salah satu muzium di shanghai. Sambil-sambil tu boleh belajar sejarah negara China di sini :)




Yang ni menara oriential pearl tv. Tower ni very unic and cantik sangat kan. Lagi-lagi view malam hari.
Teringat my 1st trip to Hong Kong dulu. Serius blur tapi sangat seronok. Kali ni nnak bawa lagi ramai kawan-kawan.
Jomss korang kita meriahkan flight GLAMpreneurs and yang pasti lepas tu mesti da yang addict nak joint our next and next trip!
Wanna joint us and to know how you will get this chances for FREE

contact me
Hanie
010-7311 798

Wednesday, March 27, 2013

YOU Need Extra Money?

DREAMING OF BEING ONE OF SUCCESSFUL AGENT like us at GLAMpreneurs and our beloved GLAM founder HANIS HAIZI





AND you

Need EXTRA MONEY BUT don't have KNOWLEDGE doing business and lack of CONFIDENT?

i will show you how and guide you to be successful like us at GLAMpreneur!

before that let's me explain what can you get when you do the business.

Extra Income
Dengan business GLAMpreneurs anda mampu menjana pendapatan bermula dari 4-6 angka sebulan. Kami ada akademi sendiri untuk melatih & memberi tunjuk ajar secara percuma.

Car Fund


Anda boleh memiliki kereta idaman anda tanpa membayar mengguna kan duit poket anda. Sekali anda dah qualified tabung kereta sampai bila-bila anda akan menikmatinya. Bukan satu malah berapa sahaja kereta yang anda ingin kan.


Free 5 start Trip 3 kali setahun

June 2011


March 2012

April 2012

April 2012

June 2012

Dengan business ini lah saya mula kenal erti melancong. Setahun ada 3 kali trip perlancongan bukan sahaja dalam asia tapi ke benua eropah dan mekah juga. Semua di beri percuma termasuk tiked pergi+balik, Tempat tinggal, makananan & tour guide. Hanya duit shopping sahaja yang perlu anda bawa. Alhamdulillah selama setahun lebih ini merasa saya pergi 5 buah negara secara percuma.



How to be GLAMpreneurs?

MAKE AN APPOINTMENT REGISTRATION FEE ONLY RM50..!! AND I WILL HELP AND GUIDE YOU..!!

Hanie
019-7311 798
hanie_smiles@yahoo.com


With L0vE : Hanie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails